Bára Basiková 1990 / Filmovízia: Bára Basiková : Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska“, „trouba“, „jsi můj pán“ či „esemes“.

Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček. Mimo to je společnicí ve firmě fantazma, spol. Následující seznam uvádí přehled coververzí zahraničních skladeb v češtině (uveden je vždy původní interpret, či autor). V případě coververze vycházející z cizí předělané skladby je uveden nejprve interpret originální coververze a za lomítkem autor či interpret původní cizojazyčné písně.

Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Filmovízia: Bára Basiková
Filmovízia: Bára Basiková from 3.bp.blogspot.com
Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou. Následující seznam uvádí přehled coververzí zahraničních skladeb v češtině (uveden je vždy původní interpret, či autor). Mimo to je společnicí ve firmě fantazma, spol. Dubna 1966 kladno), je česká zpěvačka populární hudby a herečka. Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček. Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Její zpěv ovlivnil zvuk skupin stromboli a precedens. 1991 (1.album) rok reedice :

Lucie bílá, vlastním jménem hana zaňáková (* 7.

Mimo to je společnicí ve firmě fantazma, spol. 1991 (1.album) rok reedice : Lucie bílá, vlastním jménem hana zaňáková (* 7. Následující seznam uvádí přehled coververzí zahraničních skladeb v češtině (uveden je vždy původní interpret, či autor). V případě coververze vycházející z cizí předělané skladby je uveden nejprve interpret originální coververze a za lomítkem autor či interpret původní cizojazyčné písně. Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes". Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou. Její zpěv ovlivnil zvuk skupin stromboli a precedens. Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček. Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Dubna 1966 kladno), je česká zpěvačka populární hudby a herečka.

1991 (1.album) rok reedice : Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček. Následující seznam uvádí přehled coververzí zahraničních skladeb v češtině (uveden je vždy původní interpret, či autor). Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes". Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou.

Dubna 1966 kladno), je česká zpěvačka populární hudby a herečka. Filmovízia: Bára Basiková
Filmovízia: Bára Basiková from 2.bp.blogspot.com
Její zpěv ovlivnil zvuk skupin stromboli a precedens. V případě coververze vycházející z cizí předělané skladby je uveden nejprve interpret originální coververze a za lomítkem autor či interpret původní cizojazyčné písně. Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. 1991 (1.album) rok reedice : Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes". Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou. Lucie bílá, vlastním jménem hana zaňáková (* 7. Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček.

Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes".

Její zpěv ovlivnil zvuk skupin stromboli a precedens. Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes". V případě coververze vycházející z cizí předělané skladby je uveden nejprve interpret originální coververze a za lomítkem autor či interpret původní cizojazyčné písně. Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček. 1991 (1.album) rok reedice : Mimo to je společnicí ve firmě fantazma, spol. Následující seznam uvádí přehled coververzí zahraničních skladeb v češtině (uveden je vždy původní interpret, či autor). Lucie bílá, vlastním jménem hana zaňáková (* 7. Dubna 1966 kladno), je česká zpěvačka populární hudby a herečka. Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou.

Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček. Dubna 1966 kladno), je česká zpěvačka populární hudby a herečka. V případě coververze vycházející z cizí předělané skladby je uveden nejprve interpret originální coververze a za lomítkem autor či interpret původní cizojazyčné písně. Její zpěv ovlivnil zvuk skupin stromboli a precedens. Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou.

1991 (1.album) rok reedice : Filmovízia: Bára Basiková
Filmovízia: Bára Basiková from 3.bp.blogspot.com
Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Následující seznam uvádí přehled coververzí zahraničních skladeb v češtině (uveden je vždy původní interpret, či autor). Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou. Lucie bílá, vlastním jménem hana zaňáková (* 7. Dubna 1966 kladno), je česká zpěvačka populární hudby a herečka. 1991 (1.album) rok reedice : Mimo to je společnicí ve firmě fantazma, spol. Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes".

Mimo to je společnicí ve firmě fantazma, spol.

Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes". Dubna 1966 kladno), je česká zpěvačka populární hudby a herečka. Následující seznam uvádí přehled coververzí zahraničních skladeb v češtině (uveden je vždy původní interpret, či autor). 1991 (1.album) rok reedice : Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Lucie bílá, vlastním jménem hana zaňáková (* 7. V případě coververze vycházející z cizí předělané skladby je uveden nejprve interpret originální coververze a za lomítkem autor či interpret původní cizojazyčné písně. Podobně je za rokem zveřejnění výchozí coververze pro českou. Mimo to je společnicí ve firmě fantazma, spol. Její zpěv ovlivnil zvuk skupin stromboli a precedens. Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček.

Bára Basiková 1990 / Filmovízia: Bára Basiková : Mezi její největší hity patří mimo jiné „láska je láska", „trouba", „jsi můj pán" či „esemes".. Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály. Její zpěv ovlivnil zvuk skupin stromboli a precedens. 1991 (1.album) rok reedice : V případě coververze vycházející z cizí předělané skladby je uveden nejprve interpret originální coververze a za lomítkem autor či interpret původní cizojazyčné písně. Bára basiková je jednou z našich nejvýraznějších zpěvaček.

Lucie bílá, vlastním jménem hana zaňáková (* 7 bára basiková. Za svou kariéru nazpívala písně nejrůznějších žánrů, prošla od nové vlny přes pop, ale i výlučné projekty esoterických písní, jidiš skladeb či chrámové hudby až po muzikály.